Få tips på Ebays forum

Ebay – En värld av möjligheter

Har du också fastnat för Ebay, internetföretaget som sedan mitten av 90-talet har öppnat upp möjligheterna för att köpa och sälja produkter ifrån hela världen. Framgångssagan började med Pierre Omidyar i Kalifornien och har sedan dess kommit att bli ett multinationellt företag med många tusentals anställda och kunder inom en rad olika områden. Numera kan man använda sidan till att handla både tjänster och produkter och verksamheten är inte längre begränsad till endast privatpersoner. Deras forum är också en viktig del av företag, en plats där man får svar på sina frågor.

Ebay forum

Ta hjälp av experterna

Ebay har ett forum där användare och nyanlända kan dela med sig av information och ställa frågor till experterna. Det kan vara frågor om hur man registrerar sig, hur man redigerar sin privata information eller hur man lägger upp en produkt som man vill sälja. Har du tankar om att antingen sälja eller köpa något genom Ebay? Då är det en bra idé att du tittar närmare på några av de vanligaste frågorna som dyker upp för nyregistrerade. Kategorin Getting Started, Komma Igång, passar väldigt bra i början och kommer ge dig svar om bland annat frakt.

Starta ett Ebay-företag

Har du sysslat med Ebay en stund och känner att det skulle vara möjligt för dig att kunna tjäna en inkomst genom att sälja saker på nätet? Det finns massor av människor som startar verksamheter vars kärnidé är att hitta en kundkrets genom Ebay. Även här har du ett forum du kan ta till hjälp, kategorin Starting an eBay Business, Starta ett Ebay-företag. Här delar erfarna säljare med sig av sina bästa tips och hur du gör för att få din verksamhet att bli lönsam. Det finns mycket information så ha gärna konkreta frågor du vill ha svar på.